Dallas-stjernes datter gift på Southfork Ranch

Foto: BILLED-BLADET/All Over Press
Hun blev verdensberømt som Lucy Ewing i hitserien Dallas. Nu er hendes datter blevet gift på den legendariske ranch Southfork.

For 36 år siden tog Charlene Tilton del i dramaet i TV-serien Dallas, da hun dukkede op på Southfork Ranch i rollen som Lucy Ewing. Så da hendes datter Cherish Lee for nylig skulle giftes - hvad var så mere nærliggende end at holde bryllupsfesten på den berømte ranch i Texas?

Med den stolte mor som vidne blev 32-årige Cherish således gift her med den jævnaldrende Matt Dunn.

- Southfork blev mit andet hjem, efter jeg begyndte at spille 17-årige Lucy Ewing i 1978, fortæller Tilton til avisen Daily Mail.

- Da min datter Cherish blev født i 1982, tog jeg hende med på settet, og senere elskede hun at løbe rundt på ranchen og gennem markerne på Southfork. Vi blev enige om, at det ville være et drømmested for et bryllup, fortsætter hun.

Da Cherish var helt lille, blev Charlene skilt fra manden Johnny Lee. Trods et anstrengt forhold fandt de dog sammen i en fælles forståelse tidligere på året, da Johnny mistede sin eneste søn, som var halvbror til Cherish. Og forældrene stod da også sammen om Cherish’ bryllup.

Bruden ankom til brylluppet i sin fars røde Camaro cabriolet. Med farmand ved rattet og mor på bagsædet. Herfra blev hun eskorteret op til sin gom af begge sine forældre. Cherish var i en brudekjole fra Vera Wang. Hun bar en buket af hvide hortensiaer og hvide og ferskenfarvede roser og blev fulgt af syv brudepiger og syv brudesvende, fortæller den stolte mor til Daily Mail.

Omtrent 105 gæster var med til ranch-brylluppet, heriblandt Dallas-stjernen Sheree Wilson, som spillede April Stevens. Desværre nåede Larry Hagman alias J.R., der ifølge Tilton var som en onkel for hende, ikke at komme med til bryllup på Southfork. Han døde i 2012.

Klik her og se billeder fra brylluppet.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden