Torsdag, 23. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Dar Salim er tilbage: Den første trailer til Underverden 2 er klar

Dar Salim
Dar Salim.
Foto: Martin Høien
Den første trailer til den voldsomme actionfilm ”Underverden 2” er netop landet, og der er lagt i kakkelovnen til hårdkogt action.

Da ”Underverden” i 2017 ramte de danske biografer, havde instruktør Fenar Ahmad givet den danske action genre et revolutionærende udtryk.

Nu er der gået seks år, og der er ny og brutal action på vej.

I den første film fulgte man Dar Salims karakter – speciallægen Zaid – i den københavnske underverden, for at hævne sig på de mennesker, der havde banket hans bror ihjel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I ”Underverden 2” er speciallægen Zaid havnet i fængsel, men får en gylden mulighed for at blive løsladt før tid – hvis han vel at mærke går under i bandemiljøet i samarbejde med PET og PET-agenten Helle, der bliver spillet af Birgitte Hjort Sørensen.

Samarbejdet takker han ja til, og håber at blive genforenet med sin søn. Det viser sig dog, at intet i underverden kommer uden en pris, og Zaids søns liv er i stor fare.

”Underverden 2” har premiere den 13. april, og foruden Dar Salim og Birgitte Hjort Sørensen er Stine Fischer Christensen og musikeren Noah Carter også på rollelisten.

Du kan se traileren til filmen, hvis du klikker lige her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden