1. mar. 2019
Af Niels Burgos

De gamle Beverly Hills-stjerner klar til ny serie - men to er ikke med

Som de så ud dengang: Holdet fra "Beverly Hills 90210".
Som de så ud dengang: Holdet fra "Beverly Hills 90210".
Foto: Mega
Nu er det officielt, at det oprindelige hold fra Beverly Hills 90210 laver ny serie sammen. Men to mangler på holdet.

TV-selskabet FOX bekræfter nu de rygter, som har svirret længe: At holdet fra den legendariske TV-serie "Beverly Hills 90210" samles igen i en ny TV-serie. Jason Priestly, Jennie Garth, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Tori Spelling og Ian Ziering har alle sat deres underskrift på kontrakterne, der bringer dem tilbage til TV-skærmen - 19 år efter den super-populære serie sendte sit sidste afsnit.

Handlingen

FOX løfter også lidt af sløret for handlingen. Idéen er, at skuespillerne vender tilbage - men ikke som de personer, de spillede i serien. De vender tilbage som sig selv. Handlingen starter, da skuespillerene mødes efter mange år - og en af dem foreslår, at de skal indspille en ny serie. Men det giver anledning til både drama, grin og varme følelser at nå dertil. I løbet af de planlagte seks afsnit af den nye serie følger vi så skuespillerne, hvor de er i dag - og hører om, hvor de har været, siden den originale serie. Det hele krydret med masser af humor og selvironi - og små klip fra den originale serie, hvor stjernerne var unge.

Men to fra det oprindelige hold har indtil videre sagt nej til at være med igen. Luke Perry, seriens Dylan, har travlt med sin succes-serie "Riverdale" - og iflg. FOX vil han højst dukke op i en enkelt scene. Shannen Doherty - seriens Brenda Walsh - har ikke vist interesse for projektet.

https://imgix.billedbladet.dk/luke.jpg
Luke Perry har travlt med en anden serie
Foto: Mega
https://imgix.billedbladet.dk/shan.jpg
Shannen Doherty har foreløb ikke vist interesse for at genoptage samarbejdet med sine gamle kolleger.
Foto: Mega

Læs mere om: