19. maj. 2015
Af Lene Skriver Bak

Demi Moore og Bruce Willis' datter i Vild med Dans-finale

Demi Moore og Bruce Willis' datter, Rumer, i Vild med Dans-finale
Demi Moore og Bruce Willis' ældste datter, Rumer, midt i den første finaledag i den amerikanske udgave af Vild med Dans.
All Over Press
Rumer Willis, der er datter af Demi Moore og Bruce Willis, har danset sig hele vejen til finalen i den amerikanske udgave af Vild med Dans, Dancing with the Stars.

Sammen med sin partner, Valentin Chmerkovski, har Rumor Willis danset sig frem til finalen i Dancing with the Stars, som er den amerikanske udgave af Vild med Dans.

Her er Rumer, der er den ældste af Demi Moore og Bruce Willis' tre døtre, oppe mod skuespilleren og sangeren Riker Lynch og hans partner Allison Holker samt soldaten og krigsveteranen Noah Galloway, som mistede en del af den ene arm og det ene ben i Irak, og hans partner Sharna Burgess.

Rumer Willis og mor Demi Moore poserer
Rumor Willis og mor, Demi Moore, poserer under finalen i den amerikanske udgave af Vild med Dans (Dancing with the Stars).
All Over Press

LÆS MERE: Demi Moore er endelig blevet skilt

Maksimum point til Demi Moore og Bruce Willis’ datter

Første afdeling af finalen, som blev danset mandag aften amerikansk tid, bød på to danse fra hvert par.

Rumer Willis og hendes partner kastede sig ud i foxtrot og en freestyle og sikrede sig med begge danse maksimum point fra dommerne, nemlig 40 point.

Det samme gjorde Riker Lynch og hans partner for deres paso doble og freestyle, mens krigsveteranen Noah Galloway og Sharna Burgess måtte nøjes med 32 point for deres argentinske tango, inden de sikrede sig 40 point for freestylen.

Støtte fra familien

Både Bruce Willis og Demi Moore og deres to øvrige døtre, Scout og Tallulah, var i studiet.

Tallulah tog et billede af sin stolte far med tårer i øjnene og lagde det på billeddelingssiden Instagram.

Familien i studiet var dog ikke de eneste, der heppede på Rumer Willis og hendes partner.

Ashton Kutcher, der var gift med Demi Moore fra 2005 til 2013, var meget aktiv på Twitter, hvor han opfordrede til at stemme på Rumer.

Klar til anden runde

Finalen afgøres tirsdag aften, hvor de tre tilbageværende par skal ud i den afsluttende dyst om det eftertragtede trofæ.

Det er 10. år, at "Dancing with the Stars" løber over skærmene i USA, men fordi amerikanerne kører med to sæsoner pr. år, er denne sæson nummer 20.

Tidligere har blandt andre Jennifer Grey, der spillede Baby i filmversionen af "Dirty Dancing" og "Glee"-skuespilleren Amber Riley vundet.

Læs mere om: