3. feb. 2021
Af Malan Joensen

Derfor er Downton Abbey-stjerne allerede blevet vaccineret mod corona

Hugh Bonneville spillede Lord Grantham i "Downton Abbey".

Skuespilleren Hugh Bonneville er med sine 57 år ikke blandt den ældre aldersgruppe, der står først for, når det gælder vaccinen mod covid-19.

Han fortæller dog selv på instagram, at han har fået sit første stik, og det er der en helt særlig og meget rørende årsag til.

Hugh Bonneville arbejder nemlig ikke kun som skuespiller - den verdenskendte "Downton Abbey"-stjerne er således i disse tider frivillig hjælper for det britiske sundhedsvæsens vaccineindsats.

"Meget glad for at være en del af støtteindsatsen som frivillig. Jeg får lov til at gå med refleksvest og alting," skriver Hugh Bonneville blandt andet på instagram ved en række billeder fra Midhurst’s Riverbank Medical Centre, hvor man både ser ham i vesten, og mens han bliver vaccineret.

I øjeblikket oplever Storbritannien et meget hårdt presset hospitalsvæsen, og ifølge dr.dk rundede man den 26. januar 100.000 døde med covid-19 - heraf 9.000 døde alene den seneste uge. På samme tidspunkt var der omkring 40.000 indlagte med covid-19, heraf hver tiende i respirator.

Læs mere om: