7. jan. 2013
Af af Malan Joensen

Dharma & Greg-stjerne mistænkt for spirituskørsel

Thomas Gibson og Jenna Elfman
Thomas Gibson og Jenna Elfman
Foto: AOP
Skuespilleren Thomas Gibson, der spiller Greg i TV-serien ”Et umage par” på TV 2 kørte ind i afspærring.

På hverdagseftermiddage kan Thomas Gibson ses på TV 2 i serien "Et umage par" (på engelsk "Dharma & Greg", red.) som den ofte rolige og fornuftige hovedperson Greg Montgomery.

Det er dog ikke det indtryk, skuespilleren Thomas Gibson giver i disse dage. I går blev han nemlig ifølge det amerikanske medie Huffington Post anholdt på grund af mistanke om spirituskørsel.

Den 50-årige Thomas Gibson påkaldte sig politiets opmærksomhed, da han forsøgte at køre igennem et område i Los Angeles, der var afspærret på grund af et halvmaraton. Ifølge kilder blev flere løbere forstyrret af skuespilleren og hans Audi SUV.

Thomas Gibson blev stoppet af politiet, der bad ham om at køre en anden vej, men han fortsatte åbenbart ufortrødent.

Da han igen blev stoppet af politiet, mente ordensmagten, at han lugtede af alkohol, men efter sigende skulle Thomas Gibson have nægtet at puste i alkometeret.

Det forhindrede dog ikke en anholdelse, og ifølge Huffington Post sidder Thomas Gibson stadig bag tremmer med krav om en kaution på 15.000 dollars svarende til omkring 85.000 kroner.

TV-serien "Et umage par", der består af 119 afsnit, blev vist i USA fra 1997-2002, og du kan se den klokken 15.10 i hverdagene på TV 2.

Læs mere om: