Søndag, 8. januar 2023 - af Karina Didriksen

Dick og Angel løfter sløret: Det skal vi lave nu

Dick og Angel Strawbridge fra "Han, hun og drømmeslottet" på TV 2 Fri.
Dick og Angel Strawbridge fra "Han, hun og drømmeslottet" på TV 2 Fri.
Foto: TV 2
Ægteparret Dick og Angel Strawbridge fra ”Han, hun og drømmeslottet” på TV 2 Fri har masser af planer for det nye år, efter de har stoppet deres tv-program.

Dick og Angel Strawbridge måtte skuffe deres mange fans, da de sidste år meddelte, at de havde valgt at stoppe deres populære program ”Han, hun og drømmeslottet”.

Programmet har været sendt på TV 2 Fri i flere år, og mens vi venter på, at den allersidste sæson bliver vist på dansk tv, så er Dick og Angel gået ind i det nye år med fornyet energi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et opslag på Instagram sender det britiske ægtepar og deres børn, Arthur og Dorothy, en hilsen til deres fans med et ”godt nytår” og et familiebillede, som er taget på årets sidste dag.

Rejse og rund fødselsdag

I Instagram-opslaget sætter Dick og Angel ord på, hvad de glæder sig til i 2023, og hvad de har af planer, nu hvor de ikke skal optage ”Han, hun og drømmeslottet”.

Ægteparret fortæller, at det nye år blandt andet skal bruges på nye projekter og måske på at skrive en ny bog.

Dick og Angel løfter også sløret for to store begivenheder, som de har at se frem til i den nære fremtid.

Den første er, at sønnen Arthur fylder 10 år den 29. januar. I anledning af den runde dag, har han selv besluttet, at han gerne vil holde en disco-fest på deres franske slot.

Den anden store begivenhed er en rejse ”Down Under”. Til februar sætter familien Strawbridge nemlig kursen mod Australien og New Zealand for at optræde med deres ”Dare to do it”-turné.

Det lyder altså til, at Dick og Angel har masser at se til i starten af det nye år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden