Torsdag, 28. maj 2020 - af Niels Burgos

Dollars-stjernen Heather Locklear: Se hendes smukke voksne datter

Heather Locklear

Heather Locklear

Foto: Mega
Heather Locklear er fyldt 58 - og kan være stolt over sin smukke datter Ava på 22.

Hendes allerførste tv-rolle var som Sammy Jo Carrington i den legendariske 80'er-serie "Dollars", og den rolle gjorde med et slag den purunge Heather Locklear kendt over hele verden. Siden fulgte roller i andre populære tv-serier - ikke mindst "Melrose Place fra 1990'erne, der gav Heather hele fire nomineringer til en Golden Globe.

Støtte og kærlighed 

Siden har hendes liv været præget af mange op- og nedture - men igennem det hele har hun altid haft støtte og kærlighed fra den ene af sin eksmænd, rockmusikeren Richie Sambora, og parrets fælles datter, Ava Sambora.

Ava er i dag blevet 22 år - og efter  billederne er dømme har hun fået en del af sin mors gener.

For nylig fik Ava sin eksamen fra Loyola Maramount universitetet i Los Angeles - men festen har måttet udskydes til efter conona-nedlukningen, der også har ramt Californien. Det forhindrede dog ikke den stolte mor i at ønske tillykke. Heather skrev på instagram. "Til lykke, baby girl. Vi er så stolte".

Heather Locklear, Ava Sambora

Foto: Mega

Heather Locklear var gift med Avas far, Richie Sambora, guitaristen i bandet Bon Jovi,  fra 1994 til 2006 - og inden da var hun i syv år gift med trommeslageren Tommy Lee fra et andet rockband, Motley Crüe.

Heather Locklear og Richie Sambora med deres unge datter, Ava.

Foto: Mega

Datteren, der er Heathers eneste barn, har under corona-pandemien boet hjemme hos sin mor, der i de senere år han måtte slås med alkoholmisbrug. Den gode nyhed for den lille familie er, at Heather netop i disse uger kan markere, at hun var været ædru i over et år.

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden