Downton Abbey-holdet optog på togstation

Maggie Smith som enkegrevinde Violet Crawley i \

Maggie Smith som enkegrevinde Violet Crawley i "Downton Abbey".

Foto: AOP
Den britiske succes-series sæson fem er i fuld gang med at blive optaget.

I disse dage optages scener til femte sæson af den britiske TV-serie ”Downton Abbey”, og ifølge avisen Daily Express foregår nogle af optagelserne på veteran-togstationen Horsted Keynes, der ligger i det vestlige Sussex mellem London og kystbyen Brighton.

Daily Express fortæller, at holdet bag ”Downton Abbey” også optog på togstationen Bluebell Railway i sidste uge, så der kommer vist til at foregå noget med en togrejse i den nye sæson.

Pas på ikke at afsløre handlingen

Præcist hvad, skal ”Downton Abbey”-fans nok ikke regne med at få nys om før sæsonstarten, der på britisk TV bliver til efteråret, for skuespillerne har fået indskærpet, at de ikke må komme med hints om handlingen på sociale medier som Twitter.

En af sæsonens nyeste ansigter, Richard E. Grant, der skal spille en kunsthistoriker ved navn Simon Bricker, tweetede et foto af sig selv på ”Downton Abbey”-arbejde, og det fik forfatteren bag succes-serien, Julian Fellowes, til at meddele holdet, at de skal passe på ikke at afsløre noget af TV-seriens handling.

Ifølge Daily Express mener nogle, at optagelserne på Horsted Keynes-stationen skal bruges til den særlige jule-special, men om det forholder sig sådan, må danske TV-seere øjensynligt vente til næste forår med at få at se.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden