Torsdag, 6. maj 2021 — af Malan Joensen

Downton Abbey-stjerne afslører: Sådan optager vi corona-sikkert

Optagelserne til den nye "Downton Abbey"-film er i fuld gang ved Highclere Castle.

Phyllis Logan, der spiller Mrs. Hughes i "Downton Abbey", løfter sløret for, hvordan det går med optagelserne af den nye film, og hvordan de kommer sikkert igennem med hensyn til smittefaren.

Det sker i et interview til ITV's tv-program "Lorraine", skriver Daily Mail.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

65-årige Phyllis Logan har allerede fået begge sine covid-19-vacciner og hun fortæller, at mange på filmholdet allerede er vaccineret. Og så bliver alle testet tre gange om ugen.

For at beskytte hinanden imellem optagelserne skal skuespillerne være iført masker - og for de kvindelige skuespillere er det en helt særlig én af slagsen:

- Det er ligesom en perspex-skærm (gennemsigtig plastic, red.), der går op over hovedet, men den er sat fast på en krave rundt om halsen, fortæller Phyllis, der tilføjer, at de har døbt de sære masker for "cone of shame", fordi det minder om en beskyttelseskrave til hunde, og at de føles meget mærkeligt at gå rundt med sådan en på.   

Der er dog en ganske praktisk årsag til den kønsmæssige forskel i covid-19-beskyttelsesudstyr:

- Det er fordi man ikke kan putte et almindeligt mundbind på sammen med en paryk, forklarer Phyllis Logan, som forsikrer, at optagelserne går rigtig godt på trods af de ekstra sikkerhedsforanstaltninger. 

Den nye film ventes at få premiere til jul. 

Se flere billeder af Phyllis Logan i galleriet øverst i artiklen.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden