21. okt. 2020
Af Malan Joensen

Downton Abbey-stjerne i opsigtsvækkende skandalesag

Lily James, kendt fra "Downton Abbey".
Lily James, kendt fra "Downton Abbey".
Fotomontage: MEGA og Ritzau Scanpix.
Lily James, der spillede lady Rose MacClare i "Downton Abbey" har haft en særlig rejseledsager med til Rom.

For nyligt kom det frem, at Lily James, der især er kendt for sin rolle som lady Rose i "Downton Abbey", var blevet set i Roms gader med en af sine skuespillerkollegaer.

Som udgangspunkt lyder det ikke særlig opsigtsvækkende, men det viser sig, at Lily James, 31 var blevet fotograferet tæt omslynget med Dominic West, 50, der allerede er gift.

Billeder af de to på weekendtur i den italienske hovedstad dukkede op i forskellige aviser og blade, hvor de blandt andet blev set spise frokost med en fælles ven og agent.

Efter rygterne om en hemmelig romance begyndte at svirre, handlede Dominic West hurtigt - sammen med sin hustru Catherine Fitzgerald, 49, udsendte han en officiel meddelelse og stillede op til fotografering med hustruen foran deres fælles hjem i Chippenham:

"Vores ægteskab er stærkt og vi er stadig sammen", lød det ifølge Daily Mail fra parret, der sammen har fire børn.

Lily James brød for nyligt med kæresten Matt Smith, 37, der spiller prins Philip i de første to sæsoner af "The Crown". De havde ifølge avisen været i et forhold i fem år, dog med pauser, men nu skulle forholdet være endegyldigt slut.

Lily James og Dominic West har stået på scenen sammen i "Othello" i 2011 på Sheffield Crucible Theater, og udover at feriere sammen i Rom arbejder de også sammen på BBC-miniserien "The Pursuit of Love", baseret på Nancy Mitfords roman. Optagelserne begyndte i juli.

Den seneste udvikling i den celebre sag er, at Lily James har aflyst en række interviews med forskellige medier. De interviews var planlagt som led i pr-arbejdet for nogle af de andre produktioner, Lily James medvirker i.

Daily Mail oplyser, at avisen har kontaktet Lily James' agent for en kommentar.

https://imgix.billedbladet.dk/dom_1.jpg
Dominic West og hans hustru møder pressen efter hans tur til Rom med Lily James.
Foto: Ritzau Scanpix
https://imgix.billedbladet.dk/dom_2.jpg
Dominic West og hans hustrus officielle udtalelse efter hans tur til Rom med Lily James.
Foto: Ritzau Scanpix

Læs mere om: