Downton Abbey-holdet fik hæder ved Screen Actors Guild Awards

Holdet bag "Downton Abbey" er blevet hyldet for godt skuespil - se nogle af de mange flotte kjoler fra prisuddelingen her.

"Downton Abbey" har fået endnu et bevis på, at det er en velspillet og anerkendt serie.

Ved den årlige Screen Actors Guild Awards blev seriens medvirkende hyldet i kategorien Outstanding performance (enestående præstation, red.).

Phyllis Logan - seriens mrs. Hughes – var da også pavestolt, da hun gik til mikrofonen i Shrine Auditorium i Los Angeles for at takke.

- Det er den bedste bad boy/bad girl-award nogensinde, sagde Phyllis Logan ifølge People Magazine.

Nikolaj Coster-Waldau var også med

Også Joanne Froggatt, der spiller Anna, Laura Carmichael,  der er Lady Edith, Sophie McShera, der er Daisy, og Allen Leech, der er Tom Branson, var med til prisuddelingen.

For tiden bader Joanne Froggatt i succes for sin præstation. Hun vandt også en Golden Globe i begyndelsen af januar for sin rolle som "Downton Abbey"s Anna Bates.

"Downton Abbey" vandt i øvrigt denne Screen Actors Guild Award over "Boardwalk Empire", "Breaking Bad" og ”Homeland” og "Game of Thrones" med danske Nikolaj Coster-Waldau.

Men den danske stjerne – der også deltog i ceremonien i Los Angeles – måtte altså gå hjem uden pris til serien denne gang.

Se billeder af de mange flotte kjoler fra den festlige aften i galleriet ovenfor.

Nikolaj Coster-Waldau ved Screen Actors Guild Awards 2015.
Foto: AOP

Nikolaj Coster-Waldau ved Screen Actors Guild Awards 2015.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden