19. nov. 2014
Af Karina Didriksen

George Clooney omringet af kvinder på Downton Abbey-settet

George Clooney.
George Clooney.
Foto: AOP
Hollywood-stjernen tiltrak stor opmærksomhed, da han skulle filme en sketch om den britiske TV-serie i England.

George Clooney er for nyligt blevet en gift mand, men det betyder ikke, at kvinderne lader ham være i fred – i hvert fald ikke blandt ”Downton Abbey”-skuespillerne.

Den 53-årige Hollywood-stjerne lagde i september vejen forbi ”Downton Abbey”-settet i England, fordi han skulle medvirke i en sketch sammen med nogle af seriens skuespillere.

”Downton Abbey”-sketchen bliver en del af TV-stationen ITV’s julevelgørenhedsinitiativ ”Text Santa”, der foregår på Highclere Castle, hvor serien bliver optaget.

Og skuespillerens tilstedeværelse gik ikke ubemærket hen på settet.

Ingen Clooney i TV-serien

- Jeg vil sige det på den her måde: jeg har aldrig nogensinde set så mange kvindelige skuespillere ankomme og være på settet en dag, hvor de slet ikke skulle på arbejde! Det var meget interessant, siger Allen Leech til E! Online.

Han spiller karakteren Tom Branson og fortæller, at George Clooney var en yderst flink, sjov og intelligent mand, og at det var en stor oplevelse at møde ham i virkeligheden.

Der har tidligere været rygter om, at George Clooney skulle medvirke i et specielt juleafsnit i sæson fem af ”Downton Abbey”, men det er ikke tilfældet.

Der er ifølge E! Online heller ikke nogen planer om, at seerne får skuespilleren at se i sæson seks, der bliver optaget i 2015.

Læs mere om: