1. jan. 2019
Af Malan Joensen

Dronning Elizabeth hædrer Downton Abbey-stjerne

Lesley Nicol og Jim Carter er kokken mrs. Patmore og butleren mr. Carson i "Downton Abbey".
Lesley Nicol og Jim Carter er kokken mrs. Patmore og butleren mr. Carson i "Downton Abbey".
Fotomontage: MEGA
Jim Carter, der spiller butleren Carson i "Dowton Abbey" er blevet udnævnt til Officer of the Most Excellent Order of the British Empire.

Man havde det nok på fornemmelsen - dronning Elizabeth er sandsynligvis lige så stor fan af "Downton Abbey", som de fleste andre, der har set den britiske TV-serie.

Dronningen har valgt at hædre skuespilleren bag en af de mest elskede personer i serien; Jim Carter der spiller butleren Charles Carson.

Det skriver Hello Magazine.

Jim Carter er udnævnt til Officer of the Most Excellent Order of the British Empire (forkortet OBE, red.) for sin indsats indenfor drama.

Den 70-årige skuespiller er meget beæret over den fornemme udnævnelse, og han er ikke mindst utrolig glad for at kunne dele nyheden med sin 99-årige mor Molly.

- Hun blev virkelig glad og lyste op, da hun hørte nyheden, så det var rigtig godt, fortæller Jim Carter blandt andet til Hello Magazine.

Ud over sit virke som skuespiller er Jim Carter også engageret i forskellige velgørenheds- og fundraisingorganisationer som blandt andre Shrouds of Somme og The Commonwealth War Graves Commission.

Læs mere om: