30. okt. 2013
Af John Lautrup

Dylan med i dansk TV-serie

Luke Perry
Luke Perry
Foto: AOP
Luke Perry blev verdensberømt som Dylan i TV-serien "Beverly Hills 90210". Nu medvirker han i Linda P.s og Christina Sederqvists nyeste satireserie "Fra Sydhavn til West Coast". Og han gjorde indtryk på de danske komikerpiger.

Holdet bag Linda P.s og Christina Sederqvists ny satireserie "Fra Sydhavn til West Coast" fik sig én på opleveren, da de i Los Angeles indspillede et afsnit med Luke Perry. Skuespilleren, der vandt verdensberømmelse som Dylan i 90'er-TV-kultserien "Beverly Hills 90210". Han viste sig nemlig at være en ualmindelig fin fyr, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg udfordrer alle til at møde Luke Perry og ikke elske ham bagefter. Han er et af de mest fantastiske mennesker, jeg har mødt i nyere tid, siger instruktøren bag serien, Nikolaj Peyk, til Ekstra Bladet.

Især Luke Perrys gavmildhed gjorde indtryk. Han valgte nemlig at donere hele sin løn fra den danske TV-serie til et børnehospital.

- Han havde ikke travlt med, at alle skulle vide det. Han har, hvad han skal bruge, så han gav pengene til nogen, der havde mere brug for dem. Men det var ikke sådan "Se, hvor gavmild jeg er, og er der en journalist til stede?", fortæller Nikolaj Peyk.

I "Fra Sydhavn til West Coast" forsøger Linda P.s og Christina Sederqvists figurer at slå igennem som Hollywood-stjerner i filmbyen over dem alle. Ikke alle stjerner, de mødte og involverede i deres gak, syntes, det var sjovt. Men Luke Perry havde det åbenbart skægt med de danske satirepiger.

Serien har premiere i morgen på Kanal 5.

Læs mere om: