26. maj. 2020
Af Niels Burgos

Efter stor sorg: Downtons lady Mary lykkelig med ny mand

Michelle Dockery
Michelle Dockery
Foto: Mega
- Vi har det dejligt, siger 38-årige MIchelle Dockery, der har fundet lykken igen

En næsten ubærlig sorg ramte Downton Abbey-stjernen MIchelle Dockey, 38, da hun i 2015 mistede sin forlovede, skuespilleren John Dineen, til en sjælden form for cancer. Han var blot 34 år gammel.

Fire år skulle gå, før Michelle Dockery sidste år igen fandt lykken - i skikkelse af den 31-årige Jasper Woller-Bridge, der arbejder som agent for skuespillere. Michelle Dockery har ikke talt meget om den nye mand i sit liv - men via internettet har hun givet et interview til det australske medie "The Daily Telegraph" - og her fortæller hun lidt om, hvordan livet nu igen smiler til hende.

https://imgix.billedbladet.dk/docke.jpg
Michelle Dockery med John Dineen
Foto: Mega

Selv om både hun og Jasper har været i selvisolation under coronakrisen hjemme i England, forklarer hun, at "vi har det dejligt, tak".

- Jeg læser meget: laver mere mad end jeg normalt gør - og det nyder jeg, siger MIchelle Dockery, der især har kastet sig over mange af hendes mor traditionelle opskrifter. - Så det bliver til mange sammenkogte retter for at styrke immunforsvaret - og så er jeg vild med italiensk mad.

Jeg ser mig selv som enke

Sorgen efter hendes forlovede gik bort var stor - selv om Michelle Dockery kun sjældent taler om den. Men i et interview med The Guardian to år efter kærestens død satte hun ord på.

- Ja, jeg opfatter mig selv som enke. Vi var gift i vore hjerter, så jeg føler mig som en enke. Det er første gang, jeg sætter ord på det. Og det føles faktisk som en forløsning, sagde Dockery.

Læs mere om: