Onsdag, 28. maj 2014 - af John Lautrup

Friends-stjerne bistår politiet i røverisag

David Schwimmer
David Schwimmer
Foto: AOP
David Schwimmer, stjerne i TV-serien "Friends", lod politiet gennemse optagelserne fra sine overvågningskameraer, efter at hans nabo blev knivoverfaldet.

"Friends"-skuespilleren David Schwimmer har hjulpet politiet med at efterforske et dramatisk røveri, som gik grueligt galt hos hans nabo i New Yorks East Village. Det skriver Female First.

Han tillod politiet at gennemse optagelserne fra sine overvågningskameraer, som delvist havde fanget overfaldet hos den 26-årige nabo.  

Naboen havde besøg af en prostitueret, da en 21-årig mand trængte ind i hans lejlighed for at stjæle hans bærbare computer. Naboen havde ifølge avisen The New York Daily News sex på badeværelset med den prostituerede, da han hørte det puslede i lejligheden. Han forfulgte indbrudstyven ud på gaden med en papirkniv i hånden. Men det lykkedes for indbrudstyven at fravriste naboen kniven, hvorefter han stak ud efter ham og gav ham et snit hen over ansigtet.

Det er optrinnet på gaden, som David Schwimmers overvågningskameraer har fanget, og indbrudstyven er nu anklaget for røveri og farlig vold.  Da politiet opdagede, at David Schwimmer havde overvågningskameraer på sit hus, henvendte betjente sig til "Friends"-stjernen, som hjertens gerne lod dem kigge optagelserne igennem for at opbygge en sag mod indbrudstyven.

Daily News vil i øvrigt vide, at den prostituerede muligvis var i ledtog med indbrudstyven. Hun skulle angiveligt have pebersprayet sin kunde, naboen, inden hun skyndsomt løb fra gerningsstedet.

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden