Gæt, hvem der er far til disse tre skønheder

Fra venstre Sistine, Scarlet og Sophia - tilsammen kåret som Miss Golden Globe 2016.

Fra venstre Sistine, Scarlet og Sophia - tilsammen kåret som Miss Golden Globe 2016.

Foto: AOP

Smukke Sophia, Sistine og Scarlet optrådte som stjerner ved årets Golden Globe-uddeling sammen med deres meget berømte far.

Tirsdag, 10. januar 2017 - af Juliane Olsen

Gættede du rigtigt? Det er den amerikanske skuespiller Sylvester Stallone, der er far til Sophia, 20, Sistine, 18, og Scarlet, 14.

Den efterhånden 70-årige skuespiller strålede af stolthed over sine tre smukke døtre, som han kunne vise frem ved årets Golden Globe-uddeling. Her blev de tre søstre nemlig tilsammen udnævnt til Miss Golden Globe.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Selv om det er meningen, at der kun skal udnævnes én Miss Golden Globe, så var der altså tre i år, og den gamle ”Rocky”-stjerne mødte naturligvis op for at deltage i døtrenes store øjeblik.

Sylvester Stallones døtre var klædt i betagende sorte kjoler ved den historiske kåring og stjal billedet fra mange mere kendte på den røde løber.

LÆS MERE: Sylvester Stallones søn fundet død

Kvinderne forfølger drømme

- Hver af disse yndige unge kvinder i denne treenighed har haft succes, mens de prøver at forfølge deres drømme, fremgik det af annonceringen af Miss Golden Globe i november. Greer Grammer, der selv blev udnævnt som Miss Golden Globe 2015, havde nedfældet begrundelsen for, at årets kåring gik til de tre. 

LÆS MERE: Sylvester Stallone rørt over Golden Globe-pris

Den ældste datter, Sophia, studerer kunsthistorie ved University of Southern California, mens den mellemste, Sistine, er gået i sin mors fodspor og allerede er i gang med en lovende modelkarriere. Den yngste, Scarlet,14, går stadig i skole. Hun er især dygtig til sport og sociale aktiviteter. Pigernes mor er Jennifer Flavin, som blev gift med Sylvester Stallone i 1997.

Jimmy Fallon var vært

Begivenheden blev afholdt på hotellet Beverly Hilton i Los Angeles, og Golden Globe-uddelingen havde for første gang ”The Tonight Show”-værten Jimmy Fallon, i front. Han har tidligere været vært på Emmy Awards 2010, og blandt prisoverrækkerne var blandt andre Ben Affleck og Casey Affleck.

SE BILLEDERNE: Skønne Golden Globe-rober

Herunder ses hele familien Stallone til Golden Globe-uddelingen. Fra venstre Sistine Stallone, Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, Scarlet Stallone og Sophia Stallone:

Foto: AOP

Foto: AOP

Joan Collins
- TV