Tirsdag, 10. januar 2017 - af Juliane Olsen

Gæt, hvem der er far til disse tre skønheder

Sistine Stallone, Scarlet Stallone og Sophia Stallone

Fra venstre Sistine, Scarlet og Sophia - tilsammen kåret som Miss Golden Globe 2016.

Foto: AOP
Smukke Sophia, Sistine og Scarlet optrådte som stjerner ved årets Golden Globe-uddeling sammen med deres meget berømte far.

Gættede du rigtigt? Det er den amerikanske skuespiller Sylvester Stallone, der er far til Sophia, 20, Sistine, 18, og Scarlet, 14.

Den efterhånden 70-årige skuespiller strålede af stolthed over sine tre smukke døtre, som han kunne vise frem ved årets Golden Globe-uddeling. Her blev de tre søstre nemlig tilsammen udnævnt til Miss Golden Globe.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Selv om det er meningen, at der kun skal udnævnes én Miss Golden Globe, så var der altså tre i år, og den gamle ”Rocky”-stjerne mødte naturligvis op for at deltage i døtrenes store øjeblik.

Sylvester Stallones døtre var klædt i betagende sorte kjoler ved den historiske kåring og stjal billedet fra mange mere kendte på den røde løber.

LÆS MERE: Sylvester Stallones søn fundet død

Kvinderne forfølger drømme

- Hver af disse yndige unge kvinder i denne treenighed har haft succes, mens de prøver at forfølge deres drømme, fremgik det af annonceringen af Miss Golden Globe i november. Greer Grammer, der selv blev udnævnt som Miss Golden Globe 2015, havde nedfældet begrundelsen for, at årets kåring gik til de tre. 

LÆS MERE: Sylvester Stallone rørt over Golden Globe-pris

Den ældste datter, Sophia, studerer kunsthistorie ved University of Southern California, mens den mellemste, Sistine, er gået i sin mors fodspor og allerede er i gang med en lovende modelkarriere. Den yngste, Scarlet,14, går stadig i skole. Hun er især dygtig til sport og sociale aktiviteter. Pigernes mor er Jennifer Flavin, som blev gift med Sylvester Stallone i 1997.

Jimmy Fallon var vært

Begivenheden blev afholdt på hotellet Beverly Hilton i Los Angeles, og Golden Globe-uddelingen havde for første gang ”The Tonight Show”-værten Jimmy Fallon, i front. Han har tidligere været vært på Emmy Awards 2010, og blandt prisoverrækkerne var blandt andre Ben Affleck og Casey Affleck.

SE BILLEDERNE: Skønne Golden Globe-rober

Herunder ses hele familien Stallone til Golden Globe-uddelingen. Fra venstre Sistine Stallone, Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, Scarlet Stallone og Sophia Stallone:

Sistine Stallone, Sophia Stallone, Scarlet Stallone, Sylvester Stallone og Jennifer Lavin
Foto: AOP
Sophia Stallone, Scarlet Stallone, Sistine Stallone
Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden