1. jul. 2014
Af Karina Didriksen

Gordon Ramsays restaurant-mareridt

Gordon Ramsay.
Gordon Ramsay.
Foto: AOP
En statistik viser, at TV-kokkens besøg på diverse restauranter i virkeligheden ikke er gået som godt, som det så ud på TV.

I programserien ”Gordon Ramsays køkkenmareridt” har den britiske TV-kok Gordon Ramsay hjulpet utallige nødlidende restauranter med at få succes.

Nu viser det sig dog, at det ikke er gået helt så godt, som man skulle tro. Efter ti år har britiske Channel4 besluttet at stoppe serien, og det er der måske en grund til.

Ifølge TV2.dk viser en statistik, som Grub Street New York har lavet, at mere end 60 procent af de restauranter, Gordon Ramsay har hjulpet i serien, har været nødt til at dreje nøglen om.

Vrede restaurantejere

Ud af dem er næsten 30 procent af restauranterne lukket inden for samme år, som det pågældende afsnit har været vist på TV.

Nogle af restaurantejerne har derefter kastet sig ud i retssager og erstatningskrav mod ”Gordon Ramsays køkkenmareridt”, fordi de mener, at deres medvirken i serien har forværret deres situation.

Læs mere om: