Søndag, 22. januar 2023 - af Lene Skriver Bak

Husker du Buffy? Sådan ser Sarah Michelle Gellar ud i dag

Sarah Michelle Gellar med medspillerne David Boreanaz og Nicholas Brendan, der spillede Angel og Xander i serien.
Sarah Michelle Gellar spillede vampyrdræberen Buffy i den populære tv-serie fra 90'erne. Sådan ser hun ud i dag.

Sarah Michelle Gellar blev verdenskendt for sin rolle som teenageren Buffy Summers, der kæmpede med livet som high school-elev og mod vampyrer og andre overnaturlige væsner i den hyperpopulære tv-serie "Buffy – Vampyrernes skræk".

Fra 1997 til 2003 indtog hun hovedrollen i serien, der også talte elskede karakterer som Angel (David Boreanaz), Xander (Nicholas Brendan), Willow (Alyson Hannigan) og Spike (James Marsters).

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mens hun spillede den rolle, hun for altid vil blive forbundet med, mødte hun kollegaen Freddie Prinze Jr., som hun i 2002 giftede sig med.

Efter succesen med "Buffy" medvirkede Sarah Michelle Gellar i flere tv-serier som "All my children" og "Ringer", ligesom hun spillede den ene hovedrolle i teenagefilmen "Cruel Intentions" fra 2016.

I år vender hun så tilbage til det overnaturlige univers, når hun spiller med i tv-serien "Wolf Pack", hvor en skovbrand får to teenagere til at opdage, at de faktisk er varulve.

Serien, der er skabt af Paramount+, havde premiere torsdag aften i Los Angeles og her mødte Sarah Michelle Gellar naturligvis op for at promovere den.

Hun havde selskab af sin mand, Freddie Prinze Jr, som hun har to børn med.

Se hvor smuk den nu 45-årige skuespillerinde stadig er i galleriet øverst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden