Søndag, 25. april 2021 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Husker du Carlton fra Rap fyr i L.A.? Sådan ser han ud nu

Han var en af de allermest elskede karakterer i den populære 90’er-serie. Se her, hvordan skuespilleren bag Carlton ser ud i dag.

Var du også vild med serien ”Rap fyr i L.A.”, der gav skuespilleren Will Smith sit helt store gennembrud?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Serien, hvis originaltitel er “The Fresh Prince of Bel-Air”, blev sendt på amerikansk tv fra 1990 til 1996, og den blev en stor succes både i USA og i Danmark.

I serien flytter den unge Will ind hos sin stenrige onkel og tante, der bor i et kæmpe hus i Bel-Air.

Will er en rapkæftet og charmerende teenager, der bestemt ikke er vant til et liv i overklassen med egen bulter og gode manerer – og kultursammenstødet mellem den unge hiphopper og hans rige familie giver mange sjove episoder i den populære serie.

Hos sin onkel og tante møder Will bl.a. sin fætter, Carlton, der er en begavet, velopdragen og lidt arrogant ung mand – som dog også er både usikker og naiv. De to er meget forskellige, og Will driller ofte Carlton, der i hans øjne ikke er særlig cool, men på trods af deres forskelligheder danner de to drenge et nært forhold i løbet af serien.

Seerne var vilde med Carlton, og karakteren blev en af seriens mest populære og mest elskede. Mange vil måske især huske ham for hans helt særlige glade (og knap så elegante) dansetrin, som han ofte fremførte til tonerne af Tom Jones' sang "It's Not Unusual", og som efterfølgende har fået øgenavnet ”The Carlton”.

Rollen som Carlton blev spillet af skuespilleren Alfonso Ribeiro, og han står stadig ofte foran kameraet.

Han har nemlig stået i spidsen for en række tv-programmer i USA og er bl.a. vært på ”America's Funniest Home Videos”.

I 2014 vandt han ”Dancing with the Stars”, der er den amerikanske udgave af ”Vild med dans” – og i den forbindelse optrådte han naturligvis også med ”The Carlton”.

GALLERI: Sådan ser Carlton fra Rap fyr i L.A. ud nu (foto: MEGA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden