Tirsdag, 5. januar 2021 — af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Husker du Kevin fra Mine glade 60'ere? Sådan ser han ud nu

I ”Mine glade 60’ere” er den unge Kevin Arnold meget forelsket i nabopigen Winnie Cooper, der bliver spillet af Danica McKellar.
I ”Mine glade 60’ere” er den unge Kevin Arnold meget forelsket i nabopigen Winnie Cooper, der bliver spillet af Danica McKellar.
Foto: MEGA
Tv-serien ”Mine glade 60’ere” blev et kæmpe hit, da den kørte på tv fra 1988 til 1993.

Kan du huske serien ”Mine glade 60’ere”? Den fik premiere i 1988 og blev en stor succes hos tv-seerne både i USA og i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I serien, hvis originaltitel er ”The Wonder Years”, følger man drengen Kevin Arnold, der vokser op i USA i slut 60’erne/start 70’erne.

Serien omhandler alle de tanker og udfordringer, der er forbundet med tiden som teenager – lige fra den første forelskelse og de nære venskaber til familieproblemer og irriterende søskende.

Kevin Arnold med sine forældre og søskende i ”Mine glade 60’ere”.
Foto: MEGA

I hovedrollen som Kevin ses skuespilleren Fred Savage, der var bare 12 år, da serien fik premiere, og han blev hurtigt en stor stjerne.

Allerede som 13-årig blev han f.eks. nomineret til en Emmy for ”Mine glade 60’ere”, og han er stadig en af de yngste skuespillere, der har opnået den ære.

I dag er Fred Savage 44 år, og han arbejder stadig som skuespiller.

Fred Savage 
Foto: MEGA

Han har bl.a. haft mindre gæsteroller i serierne ”Modern Family” og ”Law & Order: Special Victims Unit”, lagt stemme til en del tegnefilm og spillet en hovedrolle i Netflix-serien ”Friends from College”.

Men rollen som Kevin i ”Mine glade 60’ere” må stadig siges at være hans mest populære rolle.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden