Fredag, 5. februar 2021 — af Malan Joensen

Husker du lille Erica fra Beverly Hills? Sådan ser hun ud i dag

Dylan McKay og Kelly Taylor, spillet af Luke Perry og Jennie Garth. Indsat: Erica McKay spillet af Noley Thornton.
Dylan McKay og Kelly Taylor, spillet af Luke Perry og Jennie Garth. Indsat: Erica McKay spillet af Noley Thornton.
Fotomontage: MEGA
Erica McKay blev spillet af Noley Thornton, som i dag er 37 år.

I 1993 bliver det en helt særlig jul for "Beverly Hills 90210"-karaktereren Dylan McKay, da lille Erica og hendes mor Suzanne pludselig står på dørtrinnet, og det senere viser sig, at Erica er Dylans halvsøster.

Senere går hun så grueligt meget igennem, og Dylan viser sig som en fantastisk storebror, der vil gøre alt for at passe på sin lillesøster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rollen som Erica McKay, der ifølge 90210fandom.com i serien skal forestille at være født i 1981 og dermed være omkring 11-12 år gammel, da vi første gang møder hende i sæson 4, blev spillet af californiske Noley Thornton. Hun er født i 1983 og blev 37 år den 30. december 2020.

Noley Thornton har ifølge imdb.com også spillet med i mini-serien "Heidi" (1993), tv-serien "Star Trek: Deep Space Nine" (1993) og så adskillige afsnit i sæson 4 og 5 af "Beverly Hills 90210".

Den Erica McKay, der vender tilbage i sæson 8, blev dog spillet af Johna Stewart-Bowden, der i dag er 41 år.

I efteråret deltog Noley Thornton i en podcast om "Beverly Hills 90210", hvor hun bl.a. fortalte om sit forhold til medspilleren Shannen Doherty, og på en Youtube-optagelse af udsendelsen kan man se, hvordan Noley Thornton ser ud idag - klik her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden