Torsdag, 4. august 2022 - af Karina Didriksen

Husker du lille Rudy fra The Cosby Show? Sådan ser hun ud nu

Bill Cosby og Keshia Knight Pulliam som Cliff og Rudy i "The Cosby Show".
Bill Cosby og Keshia Knight Pulliam som Cliff og Rudy i "The Cosby Show".
Foto: MEGA
Amerikanske Keshia Knight Pulliam blev berømt for at spille datteren Rudy Huxtable i tv-serien ”The Cosby Show” i 80'erne. I dag er hun 43 år gammel.

Keshia Knight Pulliam var kun fem år gammel, da hun blev berømt for at spille den lille og charmerende Rudy Huxtable i tv-serien ”The Cosby Show”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rudy var den yngste datter af Cliff og Clair Huxtable, spillet af Bill Cosby og Phylicia Rashad, og hun medvirkede i alle seriens otte sæsoner.

”The Cosby Show” fik premiere i 1984 og sluttede i 1992, og gennem årene udvikler Keshia Knight Pulliam og hendes karakter Rudy sig fra at være en nuttet lille pige til at blive teenager. 

Foto: MEGA

Nomineret for rollen

Oprindeligt var det faktisk meningen, at karakteren Rudy skulle have været en dreng i serien, og det var Jaleel White, som var påtænkt til rollen. Han fik dog succes i en anden serie, nemlig som Steve Urkel i ”Min kære familie”.

I 1986 blev den kun seksårige Keshia Knight Pulliam en af de yngste skuespillere, der nogensinde er blevet nomineret til en Emmy. Det var for hendes rolle som Rudy.

Foto: MEGA

Fortsatte skuespillet

Da ”The Cosby Show” sluttede, tog det unge stjernefrø en pause fra skuespillet, men hun vendte tilbage i 00’erne.

Hun har haft roller i film som ”The Gospel”, ”Beauty Shop” og ”Madea goes to jail” og har medvirket i forskellige realityprogrammer.

I dag er Keshia Knight Pulliam blevet 43 år gammel, og her ses hun på den røde løber i Hollywood.

Foto: MEGA

Har en datter

Privat har Keshia Knight Pulliam fundet kærligheden. Hun blev i 2021 gift med skuespillerkæresten Brad James, som hun havde mødt i 2019.

”Cosby”-stjernen har dog været gift tidligere. I 2016 blev hun nemlig skilt fra sin første ægtemand, fodboldspilleren Edgerton Hartwell.

Kort efter skilsmissen fødte Keshia Knight Pulliam deres fælles datter, Ella Grace Hartwell. Hun er i dag fem år gammel.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden