27. jun. 2021
Af Malan Joensen

Jennie Garth afslører: Alvorlig ulykke under Beverly Hills-optagelser

Luke Perry og Jennie Garth.
Luke Perry og Jennie Garth.
Arkivfoto: MEGA
Jennie Garth åbner op om alvorlig ulykke med Luke Perry under indspilningerne til Beverly Hills 90210.

Da optagelserne af afsnit 55 af "Beverly Hills 90210" skulle i kassen, endte Jennie Garth i en alvorlig ulykke.

Det fortæller skuespilleren i podcasten "9021OMG", hvor hun sammen med Tori Spelling deler anekdoter fra livet bag 1990'er-seriens kulisser.

I sæson 3's afsnit 5 med titlen "Shooting Star/American in Paris" er der godt gang i de forbudte amoriner mellem Kelly Taylor og Dylan McKay, som beslutter sig for at stå til søs på jetski.

På vej tilbage til land fra optagelserne, sker der pludselig et uheld.

Jennie Garth bliver slynget af sin jetski på grund af en vildfaren fiskeline, ryger i vandet og bliver uheldigvis ramt i hovedet af Luke Perrys jetski.

"Det var sjovt og spændende, lige indtil vi skulle tilbage til land for at spise frokost," forklarer Jennie om ulykken, der slog hende bevidstløs.

"Jeg vågnede op igen inde på land og husker, at Luke stod over mig, mens paramedicineren stillede mig forskellige spørgsmål; "Hvilken dag er det? Hvad er dit navn? Hvem er præsident?" og Luke sagde til ham "Lad være at spørge hende om det! Det ved hun heller ikke under normale omstændigheder!" fortæller Jennie Garth om ulykken, der efterlod Luke Perry meget forfærdet over det, der var sket:

"Han var så skræmt ved tanken om, at han havde såret mig, eller kunne have været skyld i, at jeg druknede."

Læs mere om: