Tirsdag, 7. april 2020 — af Christinna Braun

Jennifer Aniston overrasker corona-ramt sygeplejerske

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Foto: MEGA
"Venner"-stjernen Jennifer Aniston overraskede en COVID-19-ramt sygeplejerske med en flot gave.

Hollywood-skuespilleren Jennifer Aniston har hjertet på det rette sted. Det ses i hvert fald i en fantastisk sød overraskelse, som den 51-årige "Venner"-stjerne gav en sygeplejerske, der er ramt af den omsiggribende corona-virus.

Hele overraskelsen udspillede sig i TV-programmet ”Jimmy Kimmel Live!”, hvor den virusramte sygeplejerske fortalte om, hvordan hun måtte undvære sine to små børn på grund af isolationen, som hun lige som mange andre er i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jennifer overraskede

Midt i udsendelsen overraskede skuespilleren Jennifer Aniston sygeplejersken, der fik sig noget af et chok over at se verdensstjernen.

Jennifer Aniston fik derefter mulighed for at takke sygeplejersken for det, mange gør lige nu, hvor de sætter deres eget liv på spil for at redde dem, der er smittet med corona, samtidig med at de må undvære familien.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal udtrykke min taknemmelighed for alt, hvad I gør. Sætter jeres eget helbred i fare og alt det. I er bare fænomenale, sagde Jennifer Aniston i TV-programmet ”Jimmy Kimmel Live!”.

Derefter kunne Jennifer Aniston forære sygeplejersken et gavekort på 10.000 dollars til udbringning af mad under corona-krisen. Som en fin krølle på halen fik den virus-ramtes sygeplejerske-kollegaer også et flot gavekort.

Se Jennifer Aniston overraske sygeplejersken ved at klikke her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden