12. aug. 2014
Af Hanne Rask

Jennifer Aniston: Sådan holder jeg mig smuk

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/aopd-133418.jpg
Foto: AOP
"Friends"-skuespilleren Jennifer Aniston afslører hemmeligheden bag sit smukke ydre.

I et interview til Yahoo! Beauty fortæller "Friends"-skuespilleren Jennifer Aniston, hvad hun gør for at bevare sit gode udseende i sin alder af 45 år, og hun knokler for det, fortæller hun.

I hvert fald kræver det en ekstra indsats i træningslokalet og også en vis diæt at holde kroppen så flot, som hun gør.

Og med lige præcis hendes 164 cm har hun det bedst med at veje mellem 49 og 51 kilo, skriver Yahoo! Beauty ifølge Ekstra Bladet.

Gode græske gener

Lige nu mener skuespillerinden, at hun vejer et par kilo for meget, så det arbejdes der på, men derudover ser fremtiden lys ud for den smukke Aniston.

Hun har nemlig gode gener med sig.

- Min far er 81 år og har ikke en rynke. Det samme havde min 95-årige bedstemor heller ikke, fortæller hun og påpeger, at det må være hendes fars græske gener, der gør, at hun stadig har sin fine baby-hud og det gode udseende, og så forsøger hun ellers at spise ordentligt.

- Jeg forsøger at finde en fornuftig balance. Jeg elsker brød, men min krop kan simpelthen ikke tolerere kulhydrater mere, siger hun og fortæller, at hun spiser brød, hvis hun virkelig skal synde.

Vil ikke have Botox

Og så står den ellers på regelmæssig motion, meditation, masser af vand, søvn og plejende cremer. En enkelt gang har skuespilleren prøvet en foryngende Botox-sprøjte, men det gør hun ikke igen.

- Min forlovede (skuespilleren Justin Theroux, red.) har sagt, han vil sætte en pistol for panden af mig, hvis jeg rører mit ansigt på den måde igen, fortæller hun.

GALLERI: Se de ti mest ikoniske frisurer - klik her

Læs mere om: