13. sep. 2014
Af Malan Joensen

Kom indenfor hos Sex and The City-stjernen Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker til New York Fashion Week i september 2014.
Sarah Jessica Parker til New York Fashion Week i september 2014.
Foto: AOP
Skuespilleren sætter sit fem-etagers byhus i New York til salg for svimlende beløb.

Mens single-pigen Carrie Bradshaw i ”Sex and The City”-TV-serien klarede sig med en et-værelses lejlighed, forholder det sig noget anderledes med familiemennesket Sarah Jessica Parker.

Ligesom TV-seriefiguren, der gjorde Sarah Jessica Parker verdensberømt, bor også skuespilleren, hendes mand og to børn i New York, og indtil nu har boligen været et luksuriøst såkaldt ”townhouse” i fem etager.

Nu har Sarah Jessica Parker og gemalen Matthew Broderick så sat huset til salg, og det til en svimlende pris.

Over hundrede millioner kroner

Ifølge Hello Magazine vil parret have hele 22 millioner dollars (svarende til ca. 126 millioner danske kroner) for det flotte hus beliggende i bydelen Greenwich Village.

Det er et uomtvisteligt faktum, at kvadratmeterprisen i New York er skyhøj, men prisen afspejler trods alt også, at her er tale om et hus i luksusklassen.

Hello Magazine oplyser ikke det nøjagtige antal kvadratmeter, men kan fortælle, at huset er omkring 7,2 meter bredt og fem etager højt.

Have og walk-in-closet

Der er blandt andet udgang til have i stueetagen, hvor der også er et køkken med marmorkamin. De andre etager byder blandt andet på stuer og spisestuer, og øverst er der et en såkaldt familieetage med ovenlysvinduer.

En hel etage til gæster er det også blevet til, ligesom en etage med såkaldt ”master bedroom” også har en stor kamin og et walk-in-closet i ægte Carrie Bradshaw-stil.

Om Sarah Jessica Parker og familien bliver boende i storbyen, melder historien ikke noget om.

Se billederne fra det luksuriøse hus – klik her

Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw.
Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw.
Foto: AOP

Læs mere om: