Komikeren Joan Rivers er død

Foto: AOP
Joan Rivers fik et hjertestop under en operation

En af USA morsomste kvinder, 81 årige Joan Rivers, er død, efter hun fik et hjertestop under en operation. Det skriver ABC News.

De senere år var Joan Rivers mest kendt for sine skarpe og gifte kommentarer på det populære E! TV show ”Fashion Police”, samt sine mange plastiske operationer og Botox-indsprøjtninger, som hun aldrig lagde skjul på.

Joan Rivers blev født som Joan Molinsky, begyndte sin karriere overfor Barbra Streisand i "Skjult Kamera".

Senere medvirkede hun i både "The Ed Sullivan Show" og Johnny Carsons ”Tonight Show”. Johnny Carson blev senere hendes mentor, og i 1983 blev hun Carsons med-vært i hans populære show. Da hun tre år senere fik sit eget show på den konkurrence Fox kanal, brast deres venskab, og de talte aldrig samme siden.

Men showet på Fox blev ingen succes, og resulterede også i en personlig tragedie for Joan Rivers.

Ville begå selvmord

Hendes anden ægtemand, Edgar Rosenberg, som hun havde sit eneste barn, Melissa, med, begik nemlig selvmord kort efter Joan Rivers Fox-program blev lukket. Kort efter planlagde hun sit eget selvmord.

- Melissa ville ikke tale med mig. Min karriere var skyllet ud i toilettet. Jeg havde mistet min Vegas-kontrakt. Jeg var fyret fra Fox. Carson og NBC havde spredt så meget negativ pr om mig, så jeg var blevet paria i New York. Ingen inviteret mig til noget. Så jeg tænkte: ”Hvad er meningen med at forsætte det her?”.

- Det som reddede mig var min hund. Den sprang op på skødet af mig, og satte sig på pistolen. Jeg tænkte, at ingen ville tage sig af den. Så jeg droppede selvmordet. Og det er grunden til at jeg fortæller om det. For tingene vender. Jeg siger altid til folk, at der er skrækkelige, sorte øjeblikke, men det vil ændre sig, og det skal man huske på, og prøve igen og igen. Når jeg kigger tilbage, så tænker jeg: Livet er fantastisk, det forsætter og det forandrer sig.

Masser af planer for begravelsen

Ifølge Huffington Post havde Joan Rivers i sin bog ”I Hate Everyone… Starting with Me” fra 2012 skrevet, hvordan hun gerne ville begraves. Her står der blandt andet:

- Når jeg dør, vil jeg have, at min begravelse bliver et kæmpe showbiz-tilløbsstykke med lys, kameraer, action… Jeg vil have paparazzier og pr-folk til at lave en scene! Jeg vil have, at det skal være helt igennem Hollywood. Jeg vil ikke have en eller anden rabbiner, der prædiker, jeg vil have Meryl Streep, der græder med fem forskellige dialekter.

- Jeg vil se fantastisk ud, bedre som død end som i live. Jeg vil begraves i en Valentino-kjole, og jeg vil have Harry Winston til at lave mig et ”toe tag” (det lille kort med identifikationsoplysninger, der kan sættes på afdødes storetå, red.). Og jeg vil have en vindmaskine, så mit hår, selv når jeg ligger i kisten, hvirvler i vinden som Beyoncés, skrev Joan Rivers blandt andet.

Joan Rivers, der blev født i New York i 1933, bliver begravet i New York på søndag - om det kommer til at foregå præcis som ønsket, vides endnu ikke.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden