21. jul. 2016
Af Karina Didriksen

Kræftramt Beverly Hills-stjerne har klippet håret af

Shannen Doherty.
Shannen Doherty.
Foto: AOP
Brenda Walsh, alias skuespilleren Shannen Doherty er ramt af brystkræft og viser på private billeder, at hun har ladet sig kronrage.

Det er snart et år siden, at ”Beverly Hills 90210”-stjernen Shannen Doherty afslørede, at hun er ramt af brystkræft, og nu er hun kommet med endnu en afsløring.

Skuespilleren, der havde rollen som Brenda Walsh i den amerikanske hitserie, har lagt en række gribende sort/hvide billeder ud sin private Instagram-profil, hvor hun lader sine mørke lokker falde.

På det første billede bliver en tydeligt berørt Shannen Doherty omfavnet af sin mor Rosa Doherty, inden hun selv begynder at klippe sit hår af. Det skriver E!Online, som bringer billederne.

Ved hendes side på flere af de andre billeder er hendes gode veninde Anne Kortright-Shilstat. Hun hjælper med at barbere skuespillerens hår af, så hun til sidst er helt kronraget.

Shannen Doherty støttes af ægtemanden

45-årige Shannen Doherty blev diagnosticeret med brystkræft i marts 2015, og i august samme år fortalte hun åbent om sygdommen til magasinet People. Her fremgik det, at hun både var åben for at få kemoterapi og få fjernet brystet, hvis det blev nødvendigt.

I den svære tid får ”Beverly Hills”-stjernen masser af kærlighed og støtte fra sin ægtemand Kurt Iswarienko, som hun giftede sig med i 2011. Parret drømmer om at få et barn, men det kan ikke lade sig gøre, så længe Shannen Doherty er i kræftbehandling.

I BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 21. juli, kan du læse meget mere om, hvordan det er gået Shannen Doherty og de andre skuespillere fra ”Beverly Hills 90210”, siden serien sluttede i 2000.

Shannen Doherty og hendes mor Rosa Doherty.
Shannen Doherty og hendes mor Rosa Doherty.
Foto: AOP

Læs mere om: