Onsdag, 12. august 2020 — af Stine Ramlyng

Krokodillejægerens datter venter sit første barn

Foto: Mega
En lille ny krokodillejæger ser snart dagens lys. Bindi Irwin og manden Chandler Powell venter nemlig deres første barn.

Krokodillejægeren og dyreforkæmper, australske Steve Irwin, mistede på tragisk vis livet af et stik fra en rokke for knap 14 år siden.

Hans familie, konen Terri, datteren Bindi og sønnen Robert driver fortsat Australien ZOO med fokus på at bevare og beskytte vildtlivet i Australien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bindi Irwin gift under coronaen

Og nu er der gode nyheder, for den i dag 22-årige Bindi og manden Chandler Powell, der blev gift ved en lille højtidelighed for kun de allernærmeste 25. marts. De venter nemlig deres første barn.

- Chandler og jeg er stolte af at kunne annoncere, at vi venter barn! Det er en ære at dele dette specielle øjeblik med jer. Selv om jeg stadig kun er i første trimester, vil vi rigtig gerne have jer til at være en del af vores rejse helt fra begyndelsen af dette nye kapitel i vores liv, jubler Bindi Irwin til billedet af hende og manden, der står og holder en lille Australien ZOO-skjorte mellem sig.

Du kan læse mere om familien her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden