6. feb. 2020
Af Niels Burgos

Kun denne Beverly Hills-ven kendte sandheden om Shannen Dohertys kræft

Shannen Doherty
Shannen Doherty
Foto: Mega
Shannen Doherty fortalte kun Brian Austin Green den triste nyhed om sin alvorlige sygdom.

De elskede stjerner fra serien "Beverly Hills 90210" stod foran optagelserne til den nye 2019-version af den legendariske tv-serie. Netop havde de modtaget den sørgerlige besked om, at deres ven og kollega, Luke Perry, var død den 4. marts, blot 52 år gammel. For Shannen Doherty ramte nyheden særligt hårdt. Hun havde lige fået besked fra lægerne om, at den brystkræft, hun var blevet behandlet for fire år tidligere, var vendt tilbage. Denne gang aggressivt og i stadie 4.

Vi har tid der skal leves

Luke Perrys død kom som et stort chok, ikke mindst for Shannen, der nu selv var hårdt ramt. - Men det mindste, jeg kunne gør for at ære hans minde, var at fortsætte optagelserne til den nye serie, fortæller Shannen. - Vores liv stopper ikke i samme minut, vi får dén diagnose. Vi har stadig noget tid, der skal leves, tilføjer hun.

Shannen Doherty valgte at holde sin diagnoes helt privat. Kun ganske få i den nære kreds blev informeret. Og så valgte hun at fortælle sin kollega og ven fra Beverly Hills-dagene, Brian Austin Green, om situationen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.billedbladet.dk/shan_0.jpg
Brian Austin Greem, Shannen Doherty
Foto: Mega

- Jeg havde øjeblikke med stor angst, hvor jeg tænkte, at jeg ikke kunne gennemføre optagelserne, og Brian var den eneste i gruppen, jeg fortalte det til og sagde "Det her er hvad jeg slås med". Så før en optagelse ville han altid ringe til mig og sige: Du skal vide, at uanset hvad der sker, så er jeg der for dig." Brian hjalp mig igennem meget, husker Shannen.

Shannen Doherty valgte i denne uge at stå frem med sin svære situation, fordi hun er i et retsligt slagsmål med et forsikringsselskab, som ikke vil betale for de skader, hendes hun fik under skovbrandene i Californien i 2018. Her skriver hendes advokater åbent, at "Shannen er døende" - og at forsikringsselskabet forhindrer hende i at kunne leve fredfyldt den sidste tid i hendes eget hjem.

Læs mere om: