Christina Hendricks:
Mad Men-stjerne: Jeg vil ikke have børn

Christina Hendricks

Christina Hendricks

Foto: AOP
Christina Hendricks, der spiller Joan Holloway i "Mad Men", vil hellere have hundehvalpe end børn - uden dog helt at udelukke muligheden for at blive mor.

Barmfagre Christina Hendricks har ingen planer om at lægge et spædbarn til sit bryst. I magasinet "Health" afslører hun ifølge Female First, at hun og ægtemanden, Geoffrey Arends, har besluttet at forblive barnløse.

- Vi har bestemt os for, at vi ikke rigtig er interesserede i at få børn. Det virker, som om det er forventet, at man har lyst til det, siger den 38-årige skuespiller, kendt fra rollen som Joan Holloway, sekretæren for reklamemændene i "Mad Men". Hun har været gift med Geoffrey Arends siden 2009.

Har fået en hund

Lyst til børn har parret altså ikke her og nu, men Christina Hendricks udelukker ikke, at det kan ændre sig.

- Der er jo en lille chance for, at jeg ombestemmer mig, siger hun og fortæller, at hun og manden foreløbig har kastet deres kærlighed på en lille hund.

- Vi har fået en hundehvalp, og det er min måde at starte familie på. Folk siger, at det er sådan, man øver sig på at blive forældre, men hvis jeg øver mig på noget, så er det at blive mor til endnu en hundehvalp, siger den dyreglade skuespiller.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden