22. mar. 2017
Af Juliane Olsen

Nu er det bekræftet: Downton Abbey bliver filmatiseret

Downton Abbey
Downton Abbey-holdet
Foto: AOP
TV-serien ”Downton Abbey” vil genopstå i en filmatisering. Det er netop blevet bekræftet af en af seriens skuespillere.

Godt nyt til alle fans af TV-serien ”Downton Abbey”: Det forlyder nu, at det historiske drama bliver afsæt for en ny film.

Den britiske skuespiller Jeremy Swift, der spillede butleren Pratt i TV-serien, har bekræftet, at manuskriptet er skrevet.

- Der findes et filmmanuskript, som vi alle har fået tilsendt, men det forsvandt fra vores mail - totalt ”Mission Impossible”-agtigt. Med et lille knips, fortalte han, da han gæstede det britiske talkshow ”Lorraine”.

Filmen vil vække interesse

Skuespilleren afslørede desuden, at det er meningen, at indspilningen skal finde sted i år, men at det ikke er blevet endeligt afgjort.

Fans af TV-serien kan derfor godt glæde sig til at komme tilbage til tid og sted for handlingen, og Jeremy Swift forventer, at der vil være et stort publikum til filmen.

”Downton Abbey” sluttede i julen 2015 efter seks sæsoner, og siden da har der været stor spekulation om, hvorvidt der ville komme en film.

Logistik er udfordringen

Efter TV-seriens store succes har nogle af de mest fremtrædende skuespillere i serien fået mulighed for at arbejde med forskellige projekter internationalt. Ifølge Jeremy Swift er logistik derfor en af udfordringerne for, om filmen bliver en realitet.

LÆS MERE: "Downton Abbey"-stjerne på den røde løber efter forlovedes død

Denne opdatering på "Downton Abbey"-filmprojektet sker, efter at Phyllis Logan, der spillede den strikse, men loyale husholderske Mrs. Hughes, har afsløret, at interessen for en film var til stede.

Læs mere om: