17. nov. 2013
Af dkeditorial

Oprah Winfrey: Mit show var mit livs kærlighed

Oprah Winfrey og Stedman Graham
Oprah Winfrey og Stedman Graham
Foto: AOP
I et nyt interview fortæller Oprah Winfrey, hvorfor hun aldrig er blevet gift med kæresten Stedman Graham.

Talkshow-dronningen Oprah Winfrey har siden 1986 været kærester med forretningsmanden Stedman Graham. Men parret er aldrig blevet gift.

Og nu forklarer Oprah så hvorfor i et nyt interview med iTV, skriver Hello Magazine.

- Det er ikke, fordi jeg ikke har haft tid. Hvis jeg ville have været gift, havde jeg taget mig tid til det. Men jeg er ikke nogen traditionel kvinde, og jeg har ikke haft noget traditionelt liv. Dog tror jeg, at vi stadig havde været gift i dag, hvis vi var blevet gift tidligere, siger Opraf Winfrey og fortsætter:

- Hvis du spurgte ham, ville han svare det samme. Han er ret traditionel. Jeg har lært ham at være utraditionel. Men selve ideen om hvad det indebærer at være nogens kone og med det ansvar og de afkald - det havde jeg ikke været særlig god til, erkender Oprah Winfrey.

Showet var hendes livs kærlighed

Den 59-årige milliadær er ikke i tvivl om, at det er hendes talkshow, der har fyldt mest i hendes liv.

- Programmet har været mit livs store kærlighed - det har taget al min energi. I så mange år har jeg haft et job, der har optaget hele mit liv. Et af de sidste ting, jeg sagde i mit show var netop det . og det 100 procent sandheden, siger Oprah om showet, der sendte sidste gang i 2011 efter 25 år på skærmen.

Læs mere om: