Oprah Winfrey udskyder dansk begejstring

Oprah Winfrey havde en fornøjelig tur på Strøget under sit besøg i København, hvor hun blandt andet hilste på danskerne.

Oprah Winfrey havde en fornøjelig tur på Strøget under sit besøg i København, hvor hun blandt andet hilste på danskerne.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Talkshow-stjernen Oprah Winfrey var oven ud begejstret for Danmark under sit besøg - nu har hun udskrudt sit indslag om os.

Oprah Winfrey lod hele verden vide hvor begejstret hun var for Danmark og København især, da Talkshow-stjernen for nyligt gæstede hovedstaden.

En begejstring der skulle vises på hendes Talkshow med et planlagt indslag om de lykkelige danskere - indslaget er nu udskudt på ubestemt tid, oplyser en talskvinde til ekstrabladet.dk.

Det omtalte indslag om de lykkelige danskere skulle efter planen være rullet over skærmen i 'The Oprah Show' i de amerikanske hjem fredag, skriver ekstrabladet.dk.

Indslaget blev i stedet erstattet af komikeren Chris Rock og den canadiske crooner Michael Buble.

Oprah Winfrey fortalte dog indledningsvis om sit 'store chok', da Chicago ikke fik tildelt OL-værtskabet. Hun befandt sig om bord på et fly på hjem fra København, da hun fik de dårlige nyheder.

- Jeg er glad for, at jeg ikke var i København. Jeg ville være brudt fuldstændig sammen, fortalte hun sit publikum, skriver ekstrabladet.dk.

En talskvinde for Oprah Winfreys medieselskab, Harpo Productions, oplyser, at det er helt normalt, at der forekommer ændringer i showet.

- Det er meningen at indslaget fra København vil blive vist senere på efteråret, siger talskvinden til ekstrabladet.dk.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden