Pamela Anderson på restaurant i København

Pamela Anderson.

Pamela Anderson.

Arkivfoto: AOP
”Baywatch”-stjernen er i Danmark sammen med sin mand Rick Salomon, og mandag aften besøgte de et spisested i hovedstaden.

Pamela Anderson er i øjeblikket på et kort visit i Danmark sammen med sin mand Rick Salomon – som hun ellers i juni søgte om skilsmisse fra.

Parret bor på det nyrenoverede luksushotel d’Angleterre i København, og mandag aften besluttede de sig for at afprøve et af de populære spisesteder i hovedstaden.

De lagde ifølge Ekstra Bladet vejen forbi Nose2Tail Madbodega i Kødbyen, som serverer kød fra dyr, der har haft et godt liv. Den detalje er meget vigtigt for ”Baywatch”-stjernen, som er en stor dyreretsforkæmper.

- Vi laver også både vegetar- og veganermad, og jeg tror hellere, at de ville tilbringe tid et sted, hvor vi har små, gode leverandører og glade dyr, siger restaurantens ejer Søren Haahr til Ekstra Bladet.

Nød maden

Nose2Tail Madbodega holdt ekstra åbent for 47-årige Pamela Anderson, som ankom sent på aftenen sammen med sin ægtemand. Her fik hun blandt andet serveret danske, økologiske grøntsager, og efter halvanden time betalte hun regningen, gav ejeren et knus og forlod restauranten i godt humør.

- Vi har jo indrettet os meget rustikt, al servicet er fundet på loppemarkeder rundt omkring, og bordene er hjemmebyggede, så det var jo nok lidt forskelligt i forhold til de restauranter med Michelin-stjerner, som de plejer at komme på, men jeg tror virkelig, at de nød, at det var helt nede på jorden, fortæller Søren Haahr til avisen.

Onsdag flyver skuespilleren ifølge avisen til Færøerne, hvor hun vil kæmpe mod jagten på grindehvaler.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden