Onsdag, 27. september 2017 - af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Her er Meghan Markles 10 bedste stil-øjeblikke

Skuespilleren Meghan Markle er godt på vej til at blive den nye britiske prinsesse, og i galleriet her kan du se hendes sikre fornemmelse for stil.

Den 36-årige amerikanske skuespiller Meghan Markle danner par med prins Harry og er derfor godt på vej til at blive britisk prinsesse.

Ikke alene står hun måske over for snart at blive kongelig, men hun har samtidig vakt stor opsigt med sin sikre stilsans ifølge hollywoodlife.com

Ved Invictus Games i Toronto den 25. september sås Meghan Markle for første gang hånd i hånd med sin kæreste, prins Harry.

Meghan Markle var afslappet

Her var der stor fokus på, at de offentligt viste deres forelskelse, men også skuespillerens fantastiske stil trak opmærksomhed.

Meghan Markle bar nemlig en klassisk hvid, nedknappet skjorte, jeans og flade sko i en gyldenbrun farve kombineret i en smart og klassisk stil.

Stilen var afslappet, men smart, og i den anledning er det tid til at se tilbage på nogle af skuespillerens skønneste stilvalg på den røde løber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Stilen er blevet vist adskillige gange

I november 2015 bar Meghan Markle f.eks. en betagende, metallisk jakkesætkjole af Misha Nonoo ved CFDA Vogue Fashion Fund Awards. 

I januar 2016 viste skuespilleren så sin stil med en højhalset kjole i brokaderød og matchende røde læber sat sammen med sorte sandaler og håret sat i en bølgende frisure.

Et andet eksempel er, da hun i juli 2016 bar en fantastisk rød halvlang kjole sat sammen med hudfarvede stiletter – se alle eksemplerne i galleriet øverst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden