Se billederne: Sådan ser Alene hjemme-stjernerne ud i dag

Den første "Alene hjemme"-film havde premiere i 1990.

En af julen mest underholdende og rørende filmklassikere er ”Alene hjemme” fra 1990.

Det er filmen om lille Kevin McCallister, spillet af Macaulay Culkin, der uheldigvis bliver efterladt derhjemme, mens resten af den store og julestressede familie suser på juleferie.

Her nyder han alenetiden i familiens store hus, som han for en gangs skyld har helt for sig selv. Men glæden falder, og jo større bliver savnet efter familien, jo nærmere julen kommer. Og samtidig får han hurtigt travlt med at forsvare familiens hus mod indbrudstyve med kreative forhindringer.

Verdensberømt børneskuespiller 

To år efter ”Alene hjemme” kom opfølgeren ”Alene Hjemme 2”, hvor forældrene endnu en gang har glemt deres søn Kevin – denne gang ikke hjemme i huset men i New York.

Hovedrolleindehaveren Macaulay Culkin blev verdensberømt for sin rolle som Kevin. I dag er han 41 år og danner par med skuespilleren Brenda Song. Sammen har de sønnen Dakota Song Culkin, der kom til verden i april i år.

På vej tilbage foran kameraet

Den tidligere barnestjerne har beskrevet sin barndom som turbulent, hvilket betød, at han allerede som teenager begyndte at trække sig fra TV- og filmverdenen.

 Men han er stille og roligt ved at bevæge sig tilbage foran kameraerne, og man kan opleve ham i den nyeste sæson af ”American Horror Story”, der kan ses på Disney+. 

I galleriet øverst kan du se, hvordan Macaulay Culkin og nogle af skuespillerne fra den højtelskede juleklassiker ser ud i dag.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden