Tirsdag, 23. maj 2017 - af Majken Munk

SE BILLEDET: Så godt holder Dollars-divaen Joan Collins sig

Joan Collins

Joan Collins

Foto: AOP
Det er ikke til at se, at Joan Collins er blevet 84 år. Faktisk er der ikke meget, der skiller hendes udseende nu fra dengang i 1980’erne, hvor hun medvirkede i succes-serien ”Dollars”.

Det er ikke svært at kende Joan Collins. Faktisk ligner hun stadig sig selv fra da verden virkelig lærte hende at kende som Alexis i søndagsdramaet ”Dollars”. 

Og et godt tip har skuespilleren Joan Collins da også levet efter, så hun kunne holde sig smuk. 

- Jeg har altid brugt solcreme, og jeg har holdt mit ansigt væk fra skadelige solstråler, siden jeg var 20 år gammel, har Joan Collins ifølge Daily Mail sagt til magasinet You.

Foto: All Over

”Dollars”-dynastiet

I 1980’erne kørte ”Dollars” over skærmene for første gang. Dengang stiftede seerne bekendtskab med den intrigante Alexis, der gjorde alt for at forpurre eksmanden Blakes tilværelse. 

Det var også her, at verden fik øjnene op for Joan Collins. Skuespilleren er blevet hædret med Golden Globe-nomineringer fra 1983-89 og en Emmy-nominering i 1989 for hendes rolle som netop Alexis.

Tiden efter TV

Da ”Dollars” i slutningen af 1980’erne sluttede, bød Joan Collins’ karriere på helt andre ting. Hun har haft flere gæsteoptrædener i flere TV-serier, men har også haft større roller. Dog ikke nogle på størrelse med Alexis-rollen. 

Derudover har hun også sideløbende skrevet flere bøger både om sit private liv, men også om sine skønhedstricks, der har holdt hende smuk hele livet. 

I galleriet nedenfor har vi samlet en stribe strålende superstjerner over 70 år.

GALLERI: Seje senior-superstjerner

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden