5. aug. 2013
Af Helle Skram de Fries

Simon Cowells skandale-faktor fortsætter

Simon Cowell
Simon Cowell
Foto: AOP
Britiske medier eksploderer i historier om "X Factor"-dommerens affære med sin bedste vens kone.

Normalt er det en glædelig nyhed, når det annonceres, at der er et nyt lille liv på vej. I tilfældet med den britiske ”X Factor”-dommer Simon Cowell, der skal være far for første gang, er det glædelige budskab allerede noget mudret.

Moderen til barnet, 36-årige Lauren, er nemlig gift med Simon Cowells bedste ven, ejendomsmægler og casino-ejer Andrew Silvermann.

Og netop det, at den 53-årige Simon Cowell skal have sit første barn sammen med sin bedste vens kone, har sendt chokbølger gennem den britiske presse.

De kommende forældre – Lauren og Simon – har kendt hinanden i årevis, og da Lauren havde ægteskabelige problemer, valgte hun at søge trøst hos vennen Simon Cowell, skriver B.T.

”X Factor”-dommeres trøst er så angiveligt resulteret i en graviditet, som Simon Cowell, ifølge den britiske presse, ikke fornægter at være årsag til.

Den anden – og stadig ægtemand – Andrew Silvermann, vil nu, forståeligt nok, skilles.

Simon Cowell skulle allerede være indstillet på, at han gerne både vedstår sig faderskabet og gerne vil være en del af det kommende barns liv.

Men om han vil gifte sig med moderen er der ingen forlydender om.

Foreløbig skulle den evige ungkarl Simon Cowell være fløjet til Frankrig sammen med to ekskærester, som han rådfører sig med.

Lauren Silvermann plejer sin graviditet i USA, hvor hun også kæmper for at få forældremyndigheden over den syvårige søn, hun har med sin kommende eksmand, Andrew Silvermann.

Læs mere om: