Sølvbryllup i Sam's Bar: Se konens søde hilsen

Mary Steenburgen, Ted Danson

Mary Steenburgen, Ted Danson

Foto: Mega
Sam Malone - alias Ted Danson - og Mary Steenburgen har været gift i 25 år.

I den legendariske 80'er-serie "Sam's Bar" var indehaveren, Sam Malone, i udpræget grad damernes ven. Privat er skuespilleren Ted Danson, 72, en langt mere trofast og hengiven partner. Og i oktober kan han og kollegaen, 67-årigeMary Steenburgen, fejre sølvbryllup.

Elsker at være bedsteforældre

De to traf hinanden i 1993 under optagelserne til filmen "Pontiac Moon" - og to år senere giftede de sig. 

På instagram sender Mary Steenburgen en sød og kærlig hilsen til sin mand gennem 25 år: "Jeg kan slet ikke fatte, hvor heldig jeg er. Til lykke med sølvbrylluppet, Ted. Kærligst Mary".

For Ted Danson blev tredje gang lykkens gang. Han var gift med sin kæreste fra universitet, Randall Gosch, fra 1970-1975 - og med produceren Casey Coates fra 1977 til parrets skilsmisse i 1993. Casey havde en meget svær fødsel af parrets datter, Kate - og måtte slås med eftervirkningerne af en hjerneblødning i nogle år, hvilket fik Ted til at sætte sin karriere på pause, så han kunne tage sig af sin hustru og datter.Parret adopterede senere datteren Alexis.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Vi føles os så heldige

Mary Steenburgen bragte også to børn fra tidligere forhold ind i ægteskabet - og med fire børn til sammen kan Ted og Mary nu også kalde sig bedsteforældre. Og sølvbrudeparret nyder at passe børnebørnene på syv og otte år.

- Vi føler os så heldige. Vores børn og børnebørn er vores største lykke, siger Ted Danson.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden