6. sep. 2021
Af Malan Joensen

Sørgende Tori Spelling: Mit værelse er tomt uden ham

Tori Spelling.
Tori Spelling.
Arkivfoto: MEGA
"Beverly Hills 90210"-skuespilleren skriver ærligt om sin store sorg.

Tori Spelling, 48, har måttet sige farvel til sin hund Arthur, der blev næsten tyve år gammel.

I et opslag på Instagram beskriver Tori Spelling, hvordan det knuser hendes hjerte at miste hunden.

"Beverly Hills 90210"-skuespilleren fortæller, at Arthur kom ind i familiens liv som en ældre hund, der blev reddet under Woolsey-brandene i 2018, via dyreværnsorganisationen Much Love Animal Rescue, og hun takker organisationen for at give hende det privilegium det var at være Arthurs "forever mom".

"Arthur var næsten tyve år gammel, da han gik bort. Vi fik ikke lang tid med ham, men jeg sætter stor pris på de år, vi havde sammen. Jeg var hans menneske. Han var en af de store kærligheder i mit liv. Jeg fortalte ham altid, at jeg ville ønske, vi havde mødt hinanden, da han var en hvalp. Han var så kærlig. Han elskede at være omgivet af børnene. Han var sådan en kriger! Han gav aldrig op. Sikken en styrke og vilje. Jeg vil savne ham for evigt. Mit værelse virker så tomt nu uden ham," skriver Tori Spelling blandt andet.

"Arthur og jeg var skabt for hinanden. Hunde giver os ubetinget kærlighed. Modsat mennesker. På trods af det, er det vores kæledyr, vi har den korteste rejse med. Jeg håber, du løber over smukke marker nu, Arthur. Jeg elsker dig," slutter Tori Spelling det hjerteskærende opslag.

Tori Spelling har lavet en video med forskellige billeder af Arthur - se den i opslaget herunder:

Læs mere om: