Lørdag, 14. januar 2017 - af Lene Skaarup

Som tiden dog går: Kan du kende disse to verdensstjerner?

Ryan Gosling, Britney Spears
Ryan Gosling, Britney Spears
Foto: Walt Disney Pictures/REX
Den 7. januar blev de prestigefyldte Golden Globe-priser uddelt, og blandt vinderne var den unge herre på dette billede, hvor han er sammen med en ung dame, der siden blev en af verdens største popstjerner.

Skuespilleren Ryan Gosling vandt i weekenden en Golden Globe for sin rolle i musicalfilmen "La La Land", men det er mange år siden, at Ryan Gosling startede sin karriere i Hollywood. I sine unge dage var skuespilleren med i "The Mickey Mouse Club", der har fostret mange stjerner i årernes løb. Heriblandt sangerinden Britney Spears, som Ryan er fotograferet med på det store foto - og sangeren og skuespilleren Justin Timberlake, der senere dannede par med Britney Spears fra 1999 til 2002. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!
Ryan Gosling
Foto: All Over

Et tæt venskab gennem mange år

Ryan Gosling og Justin Timberlake udviklede under TV-showet et meget tæt venskab. Venskabet mellem de to stjerner var så tæt, at Ryan Gosling på et tidspunkt boede hjemme hos Justin Timberlakes familie, mens Ryan Goslings egen mor var tilbage i hjemlandet Canada i en periode. 

Nikki DeLoach, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Britney Spears, Ryan Gosling, T.J. Fantini, Tate Lynche
Nikki DeLoach, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Britney Spears, Ryan Gosling, T.J. Fantini, Tate Lynche
Foto: Buena Vista Pictures/AOP

På billedet ses et udpluk af de teenagere, der var en del af "The Mickey Mouse Club" i 1990'erne. Programmet blev sendt periodisk på amerikansk TV fra 1955 til 1996, hvor teenagere oprådte med sang og dans, og en del af dem er senere blevet til nogle af de største stjerner i USA. Ryan Gosling, Justin Timberlake, Britney Spears og Christina Aguilera var med fra 1993 til 1995.  Det er Justin Timberlake stående yderst til højre.

 

LÆS MERE: Ryan Gosling og Eva Mendes har fået en datter

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden