23. maj. 2015
Af af Karina Didriksen

Til lykke til en diva: Joan Collins fylder 82 i dag

Joan Collins.
Joan Collins.
Foto: AOP
”Dollars”-stjernen Joan Collins kan lørdag fejre sin 82-års fødselsdag, men det er bestemt ikke til at se på skuespilleren, som har et særligt skønhedstip.

Det er over 30 år siden, at Joan Collins blev kendt som den intrigante og hævngerrige Alexis Carrington i TV-serien ”Dollars”, og i dag lørdag kan Hollywood-stjernen fejre sin 82-års fødselsdag.

Selv om der er gået tre årtier, siden hun medvirkede i den populære 80’er serie, så er det bestemt ikke til at se på hende, og sidste år afslørede hun hemmeligheden bag sin tidløse skønhed.

- Jeg har altid brugt solcreme, og jeg har holdt mit ansigt væk fra skadelige solstråler, siden jeg var 20 år gammel, har Joan Collins ifølge Daily Mail fortalt til magasinet You.

Derudover svømmer hun hver dag og har en personlig træner.

Fik titlen Dame Joan Collins

Joan Henrietta Collins blev født den 23. maj 1933 i Paddington, England, som barn af danselærerinden Elsa Collins og hendes mand Joseph Collins, der arbejdede som agent for blandt andre Tom Jones og The Beatles.

Hun debuterede allerede på de skrå brædder som niårig i ”Et dukkehjem”, og som 22-årig satte hun kurs mod Hollywood.

Efter et langt liv i skuespillerbranchen og et sideløbende velgørenhedsarbejde blev Joan Collins tidligere på året slået til ridder af prins Charles og fik titlen ”Dame”.

Joan Collins er lykkeligere end nogensinde

Privat har skuespilleren været lykkeligt gift med den 32 år yngre Percy Gibson siden 2002.

- Det er det mit femte ægteskab, mit lykkeligste og mit sidste. Percy er vidunderlig, og han er min soulmate, fortæller Joan Collins til HELLO! Magazine.

“Dollars”-veteranen har datteren Tara, 51, og sønnen Alexander, 53, fra sit andet ægteskab og datteren Katyana, 42, fra sit tredje ægteskab. De har beriget hende med tre børnebørn.

LÆS MERE: 80-årige Joan Collins klar med ny film

Læs mere om: