17. maj. 2016
Af af Juliane Olsen

Tori Spelling tilbage i Danmark

Tori Spelling
Tori Spelling
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Når årets ELLE Style Awards løber af stablen i DR Koncerthuset tirsdag aften, bliver det med fint besøg af den amerikanske stjerne Tori Spelling.

Den 43-årige ”Beverly Hills 90210”-stjerne Tori Spelling gæster endnu en gang Danmark som VIP-gæst. Denne gang ved årets ELLE Style Awards. Tori Spelling har allerede været i Danmark én gang i år i forbindelse med Zulu Awards 2016 i april. - Vi kan nu løfte sløret for én af aftenens gæster, nemlig ingen ringere end Tori Spelling, skriver modemagasinet ELLE på Facebook-siden for eventet. LÆS MERE: Tori Spelling: Jeg fortryder ikke, at jeg var ærlig om ægteskabsproblemer

Tori Spelling elsker Danmark

Skuespilleren var da også vildt begejstret for vores lille land, da hun udtalte sig til pressen på den røde løber ved prisuddelingen. Ved Zulu Awards 2016 fik hun æren af at uddele prisen for bedste TV-serie, der gik til Zulu-serien ”Sjit Happens”. Tori Spelling havde ved denne lejlighed taget hele sin familie med til Danmark i forbindelse med sit besøg.

ELLE Style Awards afholdes fjerde gang

Hun er gift med kollegaen Dean McDermott, som hun har fire børn med, niårige Liam, syvårige Stella, femårige Hattie og treårige Finn. ELLE Style Awards bliver afholdt for fjerde gang i Danmark med Aller-modemagasinet ELLE som vært. Det er modebranchens vigtigste og mest prestigefyldte prisuddeling, hvor de allerbedste aktører indenfor dansk mode bliver hyldet.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: