Mandag, 30. januar 2023 — af Liz Rørsig

Badehotellets stjerner gæster Cecilie Frøkjær: Det griner de af

Anette Støvelbæk og Rasmus Botoft er gæster i programmet “Deja-vu med Frøkjær”.
Anette Støvelbæk og Rasmus Botoft er gæster i programmet “Deja-vu med Frøkjær”.
Foto: Hanne Juul og Mike Kollöffel / TV 2
Cecilie Frøkjær har premiere på en ny sæson af “Deja-vu med Frøkjær”. Det byder på rørende gensyn og gode grin – også da to stjerner fra “Badehotellet” er på besøg.

Cecilie Frøkjær er klar med den tredje sæson af “Deja-vu med Frøkjær” på TV 2 Charlie. I premiereprogrammet den 30. januar 2023 er det Anette Støvelbæk og Rasmus Botoft fra “Badehotellet”, der kigger tilbage i tiden, ligesom Nikolaj Stokholm er med som gæst i studiet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to skuespillere, Anette Støvelbæk og Rasmus Botoft, bliver præsenteret for skægge klip og genser deres første møde i 1987, hvor hun var 19, og han 15 år.

Særlige scener

I “Badehotellet” mødtes Anette Støvelbæk og Rasmus Botoft i den syvende sæson som Alice Frigh og Johan Ramsing. I programmet taler de om, hvordan det var at kysse hinanden på tv i serien, og om en anden scene, der krævede noget særligt af Rasmus, nemlig da hr. Ramsing skal tage af sted fra fru Frigh ud gennem værelsets vindue. I “Deja-vu med Frøkjær” viser man et sjældent råklip med et glimt bag kulissen. 

– Det var en virkelig god oplevelse, sjovt og rørende og meget hyggeligt at sidde sammen med Anette, sagde Rasmus Botoft til BILLED-BLADET om optagelserne af programmet. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden