Mandag, 30. januar 2023 — af Liz Rørsig

Cecilie Frøkjær tilbage med nye minder: Denne gang er der et twist

Cecilie Frøkjær.
Cecilie Frøkjær.
Foto: Jesper Grønnemark/TV 2
Gæsterne får et kig tilbage i tiden i “Deja-vu med Frøkjær”, som også er Cecilie Frøkjærs egen tv-dagbog med mange minder.

Cecilie Frøkjær har kastet sig ud i en ny omgang af “Deja-vu med Frøkjær” på TV 2 Charlie. Den populære vært har igen besøg af spændende gæster, som hun har interviewet igennem sin lange karriere på tv. Gæsterne får et kig tilbage i tiden i “Deja-vu med Frøkjær”, som også er Cecilie Frøkjærs egen tv-dagbog med masser af skønne minder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Denne sæson byder også på et twist. 
– Gæsterne sidder sammen i stedet for alene, og der er både nye og gamle tv-venner, så nogle er der masser af klip med, fordi jeg har mødt dem mange gange og andre færre, så vi har udvidet søgefeltet, fortæller Cecilie Frøkjær til BILLED-BLADET. For tv-værten er det på mange måder et drømmeprogram at lave med tidens gang og det deja-vu, man får, af de medvirkendes liv fra de er helt unge. 

I det første program er Anette Støvelbæk, Rasmus Botoft og Nikolaj Stokholm gæster hos Cecilie Frøkjær. De øvrige navne er: Ghita Nørby og Huxi Bach, Mikkel Beha Erichsen og Birthe Kjær, Anders Breinholt og Søren Rasted, Jimmy Jørgensen og Linda P, Michael Falch og Remee, Britt Bendixen og Nicolaj Kopernikus, Niels Hausgaard og Sara Bro.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden