20. nov. 2023
Af Catja Klarskov

Drama i Flokken: Deltagerne kritiserer Semko, og de er især sure over én ting

Semko, Karina og Hanne fra "Flokken". 
Semko, Karina og Hanne fra "Flokken".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I aftenens afsnit af ”Flokken” udspillede der sig et drama med Semko i hovedrollen. Flere af de andre deltagere er nemlig utilfredse over én særlig ting.

I aftenens afsnit af TV 2-programmet ”Flokken” er det tydeligt, at tingene spidser til for deltagerne, ligesom deres forskelligheder bliver mere markante for hver dag der går.

I afsnittet ser flere af de andre deltagere sig nemlig sure på Semko, som de ikke mener giver plads til alle.

– Semko tager ofte lederrollen på sig, og det er ikke altid, at han får fordelt rollerne. Han tager i stedet dem alle på sig, og så kan man godt komme til at stå på sidelinjen og føle sig som en brik, der ikke ved, hvor man skal spilles, fortæller Hanne i programmet.

Amalie er helt enig, selv om hun ikke siger det direkte til Semko.

– Der er nogen, der har et stort behov for at blive set og hørt hele tiden. Det gør det svært for mig at være med, så jeg trækker mig lidt i baggrunden. Når man ikke er typen, der råber op, så kan man hurtigt komme til at føle, at man ikke har noget at bidrage med, lyder det fra Amalie i afsnittet.

Der udspillede sig da også en form for magtkamp mellem Semko og Brian, der begge – i kraft af deres virke hjemme i Danmark – er vant til at tage lederrollen på sig.

I ”Flokken” er lederkasketten dog blevet placeret hos Semko, og det har Brian umiddelbart lidt svært ved at acceptere. Det hele gik nemlig i hårknude, da de skulle bygge et shelter, og Brian blev nødt til at trække sig et øjeblik grundet uoverensstemmelser.

Det lykkedes dog efterfølgende Semko og Brian at klinke skårene, og Brian undskyldte for, at han var kort for hovedet.

Det er da heller ikke nogen ny opdagelse for Semko, at han fylder meget.

Det var han allerede bevidst om inden sin medvirken i "Flokken", og i programmet fortæller han desuden, at det falder ham helt naturligt at tage lederrollen på sig, når han føler, at det er nødvendigt.

”Flokken” er snart slut, og deltagerne har begivet sig ud på de sidste del af rejsen, inden de bliver evakueret fra den bulgarske ødemark.

Du kan se ”Flokken” hver mandag klokken 20:00 på TV 2 og på TV 2 Play.

Læs mere om: