Søndag, 26. februar 2023 — af Liz Rørsig

Emil Midé Erichsen fortæller i ny bog: Sådan vil jeg gerne leve mit liv med Louise og vores børn

Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen.
Foto: Lars H. Laursen
Emil Midé Erichsen udgiver en ny bog, “At vende sig mod havet” om de sidste 10 år fra jordomsejling til arktisk eventyr.

Emil Midé Erichsen udkommer den 28. februar 2023 med bogen “At vende sig mod havet – en søgen efter eventyr”. Bogen udkommer på familiens forlag, Forlaget Havana. Den handler om de sidste 10 år, hvor Emil som 23-årig og uden forpligtelser tog på jordomsejling med broderen Theis til nu, hvor han er blevet gift med Louise og har to børn. En rejse fra ungdomsliv til voksenliv. Og hvordan kan man forene eventyret med hverdags- og familielivet? Det gik Emil Midé Erichsen og tænkte over på den seneste tur i TV 2’s “Den sidste breddegrad”, hvor kursen gik mod de arktiske vidder og de iskolde landskaber. Og dét beretter han om i bogen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– “At vende sig mod havet” handler blandt andet om det liv, jeg gerne vil leve, og at være bevidst om de valg, jeg træffer i dén forbindelse, fortæller Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET. 

Masser af drømme

– Jeg drømmer sammen med Louise, og det er så givende at sidde på terrassen i kedeldragter i januar og snakke om drømmene, som godt kan være utopiske – for eksempel at åbne en dykkerskole på Bali, men det giver energi og glæde. Drømme behøver ikke handle om noget stort og vildt, men man skal huske at drømme om det nære for at gøre hverdagen til et eventyr. Lige nu er drømmen for mig og min familie at skabe en hverdag med meget tid med vores børn – også gerne i længere perioder. Hvordan det skal gøres, er vi ikke kloge på endnu, men destinationen og udsigten er knap så vigtig, fortæller Emil Midé Erichsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden